Villkor och information

Frakt & leverans
Frakten kostar 59 kronor inom Sverige.
Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar från mottagen betalning om du har köpt en lagervara. Om du köpt en beställningsvara så är leveranstiden ca 3 veckor men du kommer få en bestämd leveranstid i samband med ditt köp. Skulle du behöva veta mer exakt leveranstid redan innan ditt köp så är det bara maila din förfrågan till mail (@) aases.nu Du kan även hämta ditt paket hos mig eller mötas upp om du bor i Borås.

Jag skickar alla mina paket med Postnord eller DHL.
Skulle leveransen är försenad blir du kontaktad för godkännande av ny leveranstid. Om du inte godkänner den  föreslagna tiden har du som kund rätt att häva ditt köp.

Priser och betalning
Du kan välja att betala med banköverföring eller Swish.  Alla priser är i svenska kronor.
Erbjudanden gäller så länge lagret räcker.

Byte och returer
Du som kund har alltid 14 dagars öppet köp från det att du tagit emot din vara. Kontakta mig på mail (@) aases.nu om du vill göra en retur så hjälper jag dig gärna. Varor får endast returneras i oanvänt skick och i obruten förpackning. Du får själv stå för returkostnaden.
Invänta alltid en bekräftelse via mail innan du skickar din retur så du får rätt adress. Du får självklart byta/returnera din vara direkt till mig.

Reklamation
Får du skadade eller felpaketerade varor står jag för returfraktkostnaden. Jag gör även vårt bästa för att så snabbt som möjligt att åtgärda din reklamation, med nya varor eller återbetalning. Kontakta alltid mig inom 7 dagar via e-post om du vill reklamera en vara.

Skadat paket
Om ditt paket är skadat måste det anmälas direkt när du hämtar ut paketet. Om det anmäls och godkänns så ersätter Postnord varan och jag kan skicka en ny. Kontakta mig om du vill ha hjälp.

Varulager
Det syns i webshopen om din vara finnas i lager eller är beställningsvara. Ibland händer det att lagersaldot är fel och varor är slut. Om det händer meddelar jag dig så snabbt som möjligt. Du får självklart pengarna tillbaka eller kan byta till annan vara.

Ej uthämtade paket 
Du har två veckor på dig att hämta ut ditt paket. Därefter skickas paketet tillbaka till mig.
Om du inte hämtar ut paketet inom 14 dagar faktureras du på 350 kronor.

Allmänt
Jag reserverar mig för fel i artikelinformationen och förbehåller mig rätten till prisändringar. Jag kan inte garantera att bilderna i webshopen återger varans exakta utseende.Tänk på att färger kan återges olika på olika datorer beroende på datorns färginställningar.