Sommar, semester och många fina minnen

image

Sommar, det är något alldeles speciellt….. Eller hur? Man vänta så länge på värmen och solen som man har ett väldigt stoet behov av. För det fyller på energidepåerna rejält.

Jag har haft både sol, värme, regn, blåst och regntunga moln över mig dessa fyra veckor jag har varit ledig. Jag har läst en massa böcker, varit en vecka på underbara Gotland och njutit av både familjetid, återhämtningstid och tid för det som får min själ att sjunga!

Nu återstår det en vecka lite drygt innan det är dags att börja jobba igen, nu är det så att jag älskar mitt jobb! Så det känns ok, får vara ute mycket och jag vet att i min kalender är det bokade saker som får mig att längta och njuta lite till av sommarfeelingen ?

Nu ska jag efter ett rejält städryck fortsätta med en beställning på Grisen Fina och Babbalarna till mina barnbarn! Njut, må gott och så hörs vi snart igen!

CREA DIEM ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *