Underbara Maj

image

Underbara Maj, vilken månad! Jag har jobbat med mina alster på mycket av min lediga tid! Levererat dessa till dop presenter och Välkommen till Världen presenter. Jag tycker så mycket om att veta att de ska få flytta till små barn som kan få leka och mysa med dem. Förutom att fixa i min kreativa hörna, försöker jag umgås så mycket som möjligt med mina små lyckopiller L & A. De är verkligen underbara att umgås med, är på väg till L om en stund då hennes mamma ska jobba i sin fotostudio idag! Underbart!

Snart sommar och semestertider, hoppas på en härlig återhämtnings sommar med tid för de bästa sommar aktiviteterna någonsin. Utflykter, sommarkvällar på stan, balkonghäng och mycket tid med nära och kära, med min fina familj! Dessutom kommer jag jobba mycket i min kreativa hörna! Har massor av mönster och idéer, så nu är det bara att sätta igång? Började redan igår med två giraffer för att kanske kunna bygga ett litet lager….

Njut av dagen! Det tänker jag göra.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *