Bakom kulisserna

image

De första bilderna till webshoppen fick jag hjälp med av min dotter Johanna www.hosjohanna.se  Men kan ju inte springa ner henna med alla alster utan hon gav mig några enkla fototips att kunna fota själv. Är inte någon nybörjare med kameran, men vill ju kunna sköta detta enkelt, snabbt och med enkla medel. Så detta är en bild bakom kulisserna ? Fotade Dinosaurien Berra, Girafferna de nyaste i helgen och då såg det ut så här hemma i min lya, med TVn på och fullt fokus på mitt ljus fårskinn.

Köpte nya servetter för ett tag sedan, mycket färgglada och ganska typiskt mig. De inspirerade till nytt garn inköp, och  ny garnkvalitet. Ser fram emot att få visa er det färdiga resultatet….. Men jag jobbar ju också! På förskolan, med världens bästa barn! Så denna veckan är det mycket vanligt jobb, så virkningen blir på kvällen då allt annat är fixat och klart. Egentligen borde jag släckt lampan, väckarklockan ringer klockan 05.00 imorgon bitti. Kanske dags att göra det nu! Men du är varmt Välkommen att kika runt i min shop, maila mig gärna om du har frågor, eller vill beställa något av det jag gjort i din egen färgsättning/färgkombination! Det är nämligen inga problem med det…..

Så God Natt, från mig! Den kreativa nattugglan som borde veta bättre än att surfa runt i cyberrymden, kvällen innan tidig start på dagen ??

Crea Diem Aase

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *